Ми відкриємось Сьогодні о 12:00
з 12:00 до 16:00
Два обсмажені яйця, ароматні курячі ковбаски з сиром чедер, хрусткий бекон, смажені печериці та квасоля в томатному соусі створюють насичену гастрономічну композицію. Доповнюють страву рукола, оливкова олія, чері та хрустка чіабата.
Поєднання ніжного скремблу на вершках, авокадо та прошуто. Крем-сир додає ніжності, а бейбі шпинат і карамелізована цибуля – глибини смаку. Соковиті чері та мікрогрін підкреслюють свіжість, а хрустка чіабата завершує цю ідеальну гастрономічну композицію.
Інтерпретація французької класики. Повітряна бріош булочка змащена солодкою гірчицею, доповнена соковитим ростбіфом із молочної телятини, ніжним соусом бешамель і сиром чедер. Завершує композицію куряче яйце, яке викладається зверху на бургер, нагадуючи елегантний капелюшок.
Творожно-бринзові сирники, паніровані в борошні з яйцями та ароматною зеленню кропу. Подаються з лососем та тертим пармезаном, а також з вершковим соусом песто, що підкреслює багатий смак страви.
Ароматні грінки з пармезаном, хрусткі сирні палички, цибулеві кільця, кільця кальмару. Подається з пікантними соусами: BBQ, часниковий айолі, спайсі.
Асорті з сушеного м’яса – свинини, курки та індички. Павутиння з копченого сулугуні, грінки з часником та зеленню, а також пікантні чіпси з лаваша, обсмажені у фритюрі з паприкою та сіллю. Завершують ідеальну композицію смажені арахіс та соняшникове насіння з сілью. Подається з соусами: пікантний спайсі та ніжний часниковий айолі.
Філе хека в хрусткій пивній паніровці, смажене у фритюрі. Подається з діпами та соусом ранч (домашній майонез, грецький йогурт, зелень, суха цибуля і часник).
Ніжна смажена риба подається з освіжаючим соусом Ранч. * замовлення від 2 шт.
Соковита мойва з ніжним часниковим айолі.
Соковиті кільця кальмара в пивному клярі, подаються зі спайсі соусом для легкого пікантного післясмаку.
Золотисті кільця цибулі в хрусткій паніровці, подаються з соусом Теріякі.
Хрусткі свинні вушка з пікантним гострим соусом Кімчі. Ідеальна закуска для любителів гостренького.
Обсмажені у фритюрі до золотистої скоринки, ароматизовані часниковою олією та приправлені сіллю. Перемішуємо з ніжним соусом ранч і посипаємо тертим пармезаном. Подаємо з пікантним спайсі соусом для яскравого смакового акценту.
ЯЛОВИЧИНА | КУРКА | СВИНИНА
Поєднання сушеної свинини, курячого філе та індички. Завдяки натуральним спеціям – солі, паприці, кунжуту, коріандру та перцю – кожен шматочок набуває пікантності та аромату.
Смажені креветки у вершковому соусі. Подаються з лимоном.
Смажені креветки в часниковому соусі. Подаються з лимоном.
Смажені креветки в часниковому соусі. Подаються з лимоном.
з Гуакамоле, томатами Чері та руколою
з грушею, сиром Dorblu та Кеш'ю
Ніжний паштет із курячої печінки, доповнений солодким джемом із томатів черрі, подається з хрусткими тостами та горіхами кеш’ю.
Ніжний слабосолений лосось подається з хрусткими тостами та кремом фета. Ідеальний вибір для легкої та смачної закуски.
Соковитий лосось у поєднанні з авокадо, ікрою тобіко та ароматним труфельним айолі. Додаємо соєво-гірчичну заправку та соус понзу для ідеального смаку. Подається із чіпсами з чіабати
Свіжа вирізка телятини, мариновані огірки та цибуля марс. Приправлено кетчупом, шрірачею та соусом Цезар. Подається з тостами.
З пармезаном, руколою, перцем Чилі та соусом Понзу
Тонко нарізані скибочки запеченого буряка, заправлені медово-бальзамічним соусом. Страва доповнена тонкими слайсами свіжих печериць, збризканими лимонним соком і перцем, а також рукколою і насінням гарбуза, що додають хрусткої текстури та аромату.
Бастурма, Прошуто, Пепероні, Салямі, оливки Каламата, в'ялені Томати, Чилі та Грісіні
Пряна гауда, камамбер, дорблю, козячий з пажитником.
Зі смаженою картоплею та маринованою цибулею Подається з тостами з чорного хліба
Свіже листя ромену, делікатно вкрите соусом на основі анчоусів, яєчних жовтків, вершків і пармезану. Ніжне філе курки су-від підрум’янене до золотистої скоринки. У супроводі перепелиних яєць, чері, витриманого пармезану та хрустких чіпсів з чіабати.
з креветками в панко, яйцем перепілки, томатами Чері, хрусткими тостами та соусом Цезар
Мікс салатів з карпачо з томатів, авокадо та лососем, заправленим горіховим соусом. Додаються соус унагі і кунжут.
Салат Мікс, Вугор, філе Апельсину, соус Спайсі, Чері, Унагі та Кунжут
Свіжий мікс салатів з прошуто, грушею та малиновим кюлі, приправлені кеш'ю та легким майонезом для витонченого смаку.
Мікс салатів з авокадо, огірком, соєво-гірчичною заправкою, трюфельним айолі, курячим кебабом, приправлені горіхами кешью.
Поєднання міксу салату та руколи з печеним буряком та болгарським перцем. Додавання свіжих чері, анчоусів, фети та насіння гарбуза створює насичений смак. Заправлений медово-бальзамічною заправкою та бальзамічним кремом для завершеного акценту.
Печені овочі: цукіні, томати, баклажани, болгарський перець, червона цибуля. Страву доповнює бринза, заправка з песто та соусу Ворчестер, а також фісташки для додаткового смаку.
Болгарський перець, томати, огірок, оливки Каламата, Фета та цибуля
Соковиті креветки в хрусткій паніровці панко, подаються зі спайсі соусом.
Крила з легким солодкуватим відтінком теріякі, подаються зі спайсі соусом.
Гострі курячі крильця в соусі Барбекю, подаються з соусом Ранч. Пікантний і насичений смак.
Соковиті курячі крильця з соусом Баффало, подаються з соусом Ранч. Баланс солодкості і легкої гостроти.
Моцарела в Панко з журавлинним соусом
Подаються з грибами у вершковому соусі
Запечений Камамбер з соусом песто і конкосе з томатів, додані цибуля марс і пармезан для витонченого смаку. Подається з тостами.
Розплавлений сир Камамбер з ароматним малиновим кюлі, подається з хрусткими грісіні.
Соковиті мідії в насиченому сирному соусі горгондзола, подаються з хрусткими хлібними тостами.
Глибокий, насичений смак традиційного українського борщу, доповнений ніжними томленими яловичими щічками. Подається з генеральським салом, сметаною, хрусткими грінками, хроном та гірчицею.
Українська класика з вишуканим акцентом! Насичений борщ із каре молодої телятини, запеченим у хоспері, що додає страві особливого аромату. Подається з генеральським салом, сметаною, хрусткими грінками, хроном та гірчицею.
З яйцем перепелиним та локшиною
Вершковий суп з підкопченим лососем та овочами (картопля, морква, цибуля, печений болгарський перець).
Ніжний томлений лосось, приготований у травах, що надає йому особливого аромату. Подається на запеченому рисі басматі з вершковим маслом та бейбі шпинатом. Завершує страву соус гранатовий теріякі, який додає витонченого смаку.
Подається з овочами на грилі
Кальмари, королівські креветки та мідії у мушлях обсмажуються з цибулею, часником та зеленню, а потім томляться у вині, вершках і курячому бульйоні. Соковиті чері та шматочок лимона додають свіжості. Подаємо з білим хлібом, лимоном та мікрогріном.
Хрустка котлета по-київськи, подається з ніжним картопляним пюре.
Ціле соковите курча, подається з пряним соусом аджика.
Соковиті медальйони з телятини, подаються з креветками панко, смаженою картоплею та ароматним грибним соусом та Чилі соусом
Томлені яловичі щічки в темному пиві з соусом із червоного вина та Дорблю. Подається з картопляним пюре, цибулею та беконом.
Обсмажена картопля з цибулею, часником та печерицями поєднується зі свинним шашликом, приготованим у хоспері. Додаємо яйце для ніжної текстури та подаємо із солоним огірком, маринованою цибулею та зеленню.
Ціна вказана за 100 грам без термічної обробки. Стей 300-400 грам. Витриманий мармуровий стейк з яловичої корейки, приготований у хоспері для насиченого смаку та ідеальної скоринки. Соковите м’ясо з характерною текстурою доповнюється ароматним перцево-вершковим соусом, що підкреслює його ніжність.
Ціна вказана за 100 грам без термічної обробки. Стейк 300-400 грам. Ніжний стейк з молочної телячої корейки, приготований у хоспері для ідеальної соковитості та насиченого смаку. Подається з фірмовою глазур’ю «Гранатовий Теріякі», яка додає вишукану кисло-солодку нотку.
Ціна вказана за 100 грам без термічної обробки. Стей 300-400 грам. Подається з гранатовим теріякі та маринованим халапеньйо
Каре молодої телятини разом із ароматною картоплею, приготовані в хоспері для ідеального смаку та текстури. Подається на тортильї та доповнюється глазур’ю «Гранатовий Теріякі», що надає страві ніжний баланс солодкості й кислинки. Ідеальна страва на компанію!
Шашлик зі свинини (ошийок),каре телятини, соковита курка (стегно), ковбаски, свинні ребра. Подаються з золотистою картоплею по-селянськи, соусами: аджика, томатний, часниковий айолі.
Рум'яна свинна рулька, подається з свіжим салатом Коул Слоу, картоплею по-селянськи, маринованими овочами (халапеньо, часник, огірок) і гірчичним соусом.
Подається на лаваші з маринованою цибулею та аджикою
Подається на лаваші з маринованою цибулею та аджикою
Подається на лаваші з маринованою цибулею та аджикою
| свинні з зеленню | Подається з картоплею по-селянськи з часником, зеленню, гірчицею та солоним огірком
| яловичі з журавлиною | Подається з картоплею по-селянськи з часником, зеленню, гірчицею та солоним огірком
| з сиром Чедер | Подається з картоплею по-селянськи з часником, зеленню, гірчицею та солоним огірком
Соковиті свинні ребра, подаються з ароматною кукурудзою та пікантною цибулею по-техаськи.
Яловича котлета, приготовані в хоспері, поєднуються з ніжною бріош-булочкою, сиром чеддер, свіжим айсбергом, томатами, огірком і карамелізованою цибулею. Родзинка – пікантний соус Бафало, який додає яскравого характеру. Подається з картопляними діпами та соусом BBQ.
Куряча котлета, приготована в хоспері, у поєднанні з ніжною бріош-булочкою, свіжим айсбергом і стиглими томатами. Особливого смаку додають пікантний спайсі соус та ніжний медово-гірчичний соус. Подається з картопляними діпами та соусом BBQ.
Бекон обсмажується з цибулею, часником і зеленню на суміші вершкового масла та олії, після чого тушкується у вині. Додаємо спагеті аль денте, бульйон та вершки, доводячи до ідеальної консистенції. Завершальний штрих – жовток і пармезан, які створюють насичений смак.
Паста тальятеле, лосось, вершки, кедровий горіх, базилік та соус Песто
Ризото з чорнилами каракатиці, лосось с/с, креветка варена, кальмар варений, соус Том ям, перець чилі, з додаванням вина та вершків, розмарину, цибулі, селери та часнику
з соусом BBQ
з соусом BBQ
Соковиті овочі (кукурудза, перець, томати, цукіні, баклажан), приготовані на грилі.
Холодне вершкове суфле з ароматною карамельною скоринкою.
Вафельний торт зі згущеним молоком, фісташкою та вершковим маслом.
Ніжні сирники (4 шт.), подаються з вершковим соусом та свіжими ягодами.
Шоколадний десерт з ванільним морозивом.
Рум'яний штрудель з вишнею, подається з вершковим соусом.
ванільне | ягідне | шоколадне